En zo begon ‘t….

Na een zoektocht (met buitensluiting , sorry Tonnie) naar de eetzaal konden we na een goed ontbijt starten met inspelen en de bus in.

Het eerste optreden van de dag was in Ablain-Saint Nazaire bij de oude vandagen. Het was leuk om te zien hoe de mensen ervan genoten. Er was helaas geen tijd om onze befaamde “abbey road” foto over te doen want we moesten de bus weer in naar het volgende optreden.

Dat was dit keer bij het nieuwe re-enactment kamp in souchez. Een aantal dames moesten nog even de geneugten van het kamp ontdekken wat voor veel hilariteit zorgde. We konden aanschuiven bij een goed verzorgde lunch met ham, salade en friet.

Daarna

was het de bus in voor een behoorlijke rit naar perrone waar we een Australische deligatie mochten verassen met een optreden. We kunnen veilig zeggen dat dit goed gelukt was want de reactie waren geweldig.

De bus weer in op naar het kampement voor een optreden daar gevolgd door het dinner met een spies, worst en friet. Er was nog wat tijd voor wat rondkijken, de grootste hit was boxer Abby.

De planning werd wat aangepast zodat we nog een hoognodig bakkie koffie konden halen. Nu is het twijfelachtig of er over de koffie naar huisgeschreven zal worden maar er was koffie.

Dit keer niet de bus in maar in formatie naar de kerk in Souchez voor een concert. Als we het afmeten aan de hoeveelheid flitsen en lampjes kunnen we wel zeggen dat ook dit een succes was.

Nu wel weer de bus in op naar het kraft om op te frissen en na te kletsen. En…. De verjaardag van Flavie te vieren!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s