En toen zat het er al weer op.

De schrijver verontschuldigt zich voor de late post, ik dacht dat ik ‘m al gepubliceerd had!

Ons laatste dagje Souchez.

Na het ontbijt konden we om 10 uur de bus weer in, op weg naar Souchez. Daar mochten we een goed tijdje wachten tot we mee konden in de parade. En zoals het hoort veranderde de planning een paar keer maar gelukkig scheen het zonnetje.

De parade was een heel stuk korter dan we gewend zijn in Souchez maar ook een heel stuk stikker, zowel omhoog als omlaag. Toen we naar de VIP’s liepen werden we nog verrast door een fly by van de patrouille de France 🇫🇷, wat een mooi gezicht!

Na de parade mochten we naar ‘t frietkot voor de lunch (ja ja Souchez is Souchez niet zonder patat) en wat drinken al bleek dat laatste nog een redelijke uitdaging te zijn. Na de lunch en weer wachten dus bus in naar het café om daar verder te wachten op het volgende optreden.

Blijkbaar was er bij dit optreden ook wat onduidelijkheid maar hebben we toch nog een mooi optreden kunnen geven wat wederom goed ontvangen werd.

En toen zat het er echt op…. Tijd om terug te gaan naar het kraft om onze spullen te pakken en op huis aan te gaan maar uiteraard niet zonder een passend afscheid van onze Franse vrienden. Gelukkig zien we ze in april weer!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s